Cykel reparation hjemme? Bestil vores Hent & Bring
her→

Jun 17, 2024

Guide til hvordan man aftager hjul på ladcykel!

Her er en guide til, hvordan du kan hæve din ladcykel fra jorden, så du nemt kan skifte slangen:

  1. Find et stabilt sted: Sørg for, at du har et fladt og stabilt underlag at arbejde på. Dette vil sikre, at ladcyklen ikke vælter, mens du arbejder.
  2. Brug et robust stativ: Hvis du har adgang til et cykelstativ, der kan bære vægten af en ladcykel, er dette den bedste løsning. Placer ladcyklen i stativet og hæv den op, så hjulet, der skal repareres, er fri fra jorden.
  3. Anvend en donkraft: Hvis du ikke har et cykelstativ, kan du bruge en bil-donkraft. Placer donkraften under cyklens stel tæt på hjulet, og løft forsigtigt cyklen op. Sørg for at placere donkraften stabilt, så cyklen ikke kan glide.
  4. Støtteben og kasser: En anden metode er at bruge støtteben eller kasser. Placer støttebenene under cyklens stel, eller brug nogle solide kasser eller træblokke til at hæve cyklen. Sørg for, at alt er stabilt, inden du begynder at arbejde på hjulet.
  5. Aftag hjulet: Når cyklen er hævet, kan du nu aftage hjulet og skifte slangen. Husk at følge producentens instruktioner for at sikre, at alt bliver gjort korrekt.

Hvis du foretrækker at overlade arbejdet til professionelle, kan du benytte Ren Cykel's Hent & Bring service. Her henter vi ladcykel, reparerer den og leverer den tilbage til dig – helt uden besvær.

Bestil vores Hent & Bring-service www.rencykel.dk/afhent og lad os tage os af din ladcykel.

go  top