Cykel reparation hjemme? Bestil vores Hent & Bring
her→

Jun 16, 2024

Hvordan sikrer jeg, at min lokale cykelsmed er medlem af en overenskomst?

Sådan tjekker du, om din lokale cykelsmed er medlem af en overenskomst:

  1. Spørg direkte i butikken: Den nemmeste og mest direkte måde, er at spørge personalet eller ejeren af cykelværkstedet. De bør kunne fortælle dig, om de er medlem af en overenskomst og hvilken fagforening eller arbejdsgiverorganisation, de er tilknyttet.
  2. Tjek virksomhedens hjemmeside: Mange cykelværksteder nævner deres medlemskab af en overenskomst på deres hjemmeside. Kig efter information under sektioner som "Om os" eller "Job", hvor de ofte fremhæver deres engagement i medarbejderforhold.
  3. Kontakt fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer: Organisationer som Dansk Metal eller 3F kan ofte bekræfte, om en virksomhed er medlem af en overenskomst.
  4. Søg online: Nogle gange kan du finde informationer ved at lave en hurtig søgning på internettet. Søg efter cykelværkstedets navn sammen med ordet "overenskomst" for at se, om der er offentligt tilgængelige oplysninger om deres medlemskab.

Ren Cykel - En cykelsmed med overenskomst

Vi har været medlem af Dansk Industri siden 2017. Vi har valgt at være en del af en overenskomst, hvilket sikrer, at vores medarbejdere har ordnede forhold med hensyn til løn, arbejdstider og arbejdsvilkår.

Ved at vælge et cykelværksted som os, kan du som kunde støtte op om gode arbejdsforhold i branchen og samtidig få professionel service til din cykel.

Vi har altid stræbet efter at gøre det så nemt som overhoved muligt at få sin cykel til cykelsmed, derfor tilbyde vi et online booking system, som gør det nemt for kunden at booke cykelservice. Her kan både booket til vores faste cykelværksteder, vores mobile cykel smede samt vores Hent og Bring service. det hele kan bookes her: https://www.rencykel.dk/

Uanset om du bruger os eller andre, så husk, at det altid er en god idé at støtte op om virksomheder, der er medlem af en overenskomst, da det betyder at personalet bliver hørt og set.

go  top